Evers + de Gier maakt
kwaliteit zichtbaar.

Of je nu een David of een Goliath bent, nog maar net komt kijken of het klappen van de zweep inmiddels kent; zoals elk ander bedrijf kijk je uit naar de dag waarop jouw doelgroep je merk uit duizenden herkent. Om daar te komen is het essentieel om iedere dag weer je stinkende best te doen. Je kwaliteiten zichtbaar maken is echter nóg belangrijker. Dat is waar wij goed in zijn. Wij laten bedrijven van hun beste kant zien, en wel op de manier die het beste aansluit bij de doelgroep.

Close up van de Axidraw, een tekenrobot waarmee evers en de gier iconen van de stad Rotterdam tekent.

Wat we doen

In het kort: we maken alles wat nodig is om impact te genereren. Iets uitgebreider: Van A tot Z ontwerpen we de mooiste identiteiten, websites strategieën & campagnes. We denken mee, we stellen de juiste vragen en doen waar mogelijk suggesties vanuit onze expertise en vanuit ons netwerk. Zo ontwikkelen we effectieve en aantrekkelijke websites, huisstijlen, publicaties en alle andere denkbare middelen. Jouw doel en het onze zijn gelijk: we trekken de aandacht van je publiek, en houden het zo lang mogelijk vast.

Waarom we het doen

Wij geloven dat goed design mensen raakt, verbindt en inspireert. Het zorgt voor nieuwe inzichten en helpt mensen om op een andere manier te kijken naar de wereld om hen heen. Het verandert de spelregels, het versterkt onderlinge banden en rekent af met dogma’s. Goed design verheldert, geeft richting en opent tegelijkertijd nieuwe wegen door te prikkelen en te verrassen.

 

Hoe we het doen

In onze projecten hebben we het nooit over jij of ik, en altijd over jij én ik. Ontwerp gaat in essentie namelijk over het bieden van slimme oplossingen voor vaak complexe vraagstukken. Omdat we elk probleem als partners tackelen, komen we tot de beste oplossingen met de grootste levensvatbaarheid. Door al in een vroeg stadium samen te werken, helpen we bedrijven hun merk te definiëren en bouwen we in teamverband aan een duurzame, toekomstbestendige strategie. Voor elk project stellen we een team samen van specialisten dat binnen het project in kwestie het meest te bieden heeft.

Kortom; voor elke uitdaging binnen een ontwerpvraagstuk bieden wij professionals met de best passende kennis en kunde, en door nauw samen te werken zorgen we dat de oplossing perfect in jouw straatje past. Heb je dit al vaker gelezen? Wij ook, en toch durven we het te zeggen. Bekijk onze cases, werk met ons en ervaar het zelf.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Hogeschool Rotterdam
Abn Amro
SKIM
Puntkomma
Belastingdienst
Schluss
Logo van Telegraaf Media Groep, een klant van evers en de gier
Logo van Willem de Kooning Academie, een klant van evers en de gier

Hebben we de juiste snaar geraakt?
Dan maken we graag tijd voor jouw uitdaging.