Studio / door Ferry de Gier

Meer Man(s)kracht voor Evers en de Gier

Dit is Mans!

Dit is Mans!

Het is lekker druk bij Evers en De Gier. En daarom zijn ze heel blij met versterking: Mans werkt sinds 1 oktober als visual designer bij het Rotterdamse ontwerpbureau. Hoera! Tijd voor een snelle kennismaking.

Boven of onder de rivieren?
“Ah, dat is een lastige. Ik kom uit een klein dorpje in West-Brabant: Hoeven. Maar als ik moet kiezen? Dan ga ik voor boven de rivieren. In Rotterdam studeerde ik grafisch ontwerp. En ik woon er nog steeds, op 7 hoog van de Hofdijk. Op loopafstand dus van Evers + de Gier. Ik kan ze zien zitten vanuit mijn raam! Maar het beste is het uitzicht over de skyline van Rotterdam. Daar geniet ik elke dag van.” 

Stage of job bij Evers en de Gier?
“Job! Maar tijdens mijn stage bij Evers en de Gier werd voor mij wél duidelijk wat ik leuk vind. En de stage bezorgde me deze baan. Alleen nu krijg ik wat meer betaald. Haha!”

Work hard of play hard?
“Allebei. En dat kan goed bij Evers en de Gier. De werksfeer is heel fijn. We kunnen supergoed met elkaar opschieten en we lachen ontzettend veel. Tegelijkertijd werken we keihard en zetten we toffe dingen neer.”

Met of zonder Mans?
“Mét natuurlijk! Ik zorg voor meer mankracht. Maar heb ook gevoel voor user interface en webdesign. Ik denk vanuit de gebruiker: hoe gebruikt hij de site of app? En baseer daar dan het ontwerp op.”

Web of magazine?
“Web- en appdesign. Daar ontwikkelde ik tijdens m’n stage al een voorliefde voor. Nadenken over een user interface of website vind ik leuk, omdat je iets ontwerpt wat ook interactief is en een structuur heeft.”

Evers of de Gier?
“Haha. Tussen de twee mannen kan ik niet kiezen. Wel is het denk ik goed dat er een extra frisse blik in de studio bij is gekomen.”

Blauw of rood?
“Zeker blauw! Het is een veelzijdige en rustgevende kleur.”

Oktoberfest of carnaval?
“Zonder twijfel carnaval. In de winter bouw ik in Brabant mee aan een carnavalswagen. Dat doe ik nu al 15 jaar met groot plezier.”

Lego of duplo?
“Lego. Elk weekend werk ik bij een LEGO-museum. Meer als hobby hoor. Soms doe ik ook wat ontwerpwerk voor ze.”

Worstenbroodje of Japans eten?
“Japans!”

 

Benieuwd naar Mans?
mans@eversendegier.nl

Ferry de Gier


06 305 535 64

Eerdere stories