Work / door Koen Evers

Proud! Nieuwe site mét slim klantportaal voor het BeweegBuro

Het klantenportaal van het BeweegBuro

Het klantenportaal van het BeweegBuro

Het Beweegburo wil het zijn (aanstaande) opdrachtgevers makkelijk maken. Daarom is een gebruiksvriendelijke site met een slim klantenportaal nodig. Evers + de Gier gaat dit ontwikkelen.

De eerste fase van het project is opgeleverd. Het ontwikkelen van een slim klantenportaal waar opdrachtgevers hun persoonlijke rooster met alle sportlessen voor een jaar kunnen vinden. Inclusief toelichting op de activiteit en het (wettelijke) doel.

Maar dat is niet het enige. Voor scholen bijvoorbeeld, stemt het portaal hun rooster af op onder andere schoolvakantie, leeftijdsgroep en aantal gymlessen per week. Daarvoor beantwoordt de klant een aantal vragen als hij de eerste keer inlogt. Het portaal deelt vervolgens automatisch het bewegingsonderwijs in over het jaar. Slim! De lessen zijn direct te downloaden. Ook sportleraren en beweegcoaches kunnen inloggen en hun lesagenda zien. Zo weten ze precies waar en wanneer ze moeten zijn.

Dat er veel vanzelf gaat, is óók handig voor het Beweegburo zelf. Aparte jaarroosters voor elke school maken? Dat is niet meer nodig. Wat een tijd levert dat op!

 

The next step
Het klantenportaal draait en is succesvol. Onze aandacht is nu verschoven naar het ontwikkelen van een compleet nieuwe website. Begin 2019 zal ook die live gaan!

Over het BeweegBuro
Sinds 1996 verzorgt het BeweegBuro sportprogramma’s voor scholen, gemeenten, sportclubs, kinderopvangorganisaties en woon- en zorginstellingen. Zodat kinderen, volwassenen en ouderen elke dag met plezier bewegen.

Koen Evers


06 267 998 64

Eerdere stories