Studio / door Ferry de Gier

Puntkomma ontmoet Carel van Hees

Carel van Hees op de studio

Carel van Hees op de studio

Hoog bezoek
Vandaag hebben we niemand minder dan fotograaf Carel van Hees op bezoek in de studio! Samen selecteren we foto’s uit zijn oeuvre voor de aankomende editie van Puntkomma. Deze editie staat volledig in het teken van de wederopbouw van Rotterdam. Foto’s selecteren wordt nog een lastig klusje want we kunnen kiezen uit maar liefst 200 super mooie foto’s!

Carel van Hees

Carel is een Rotterdamse documentaire-fotograaf en filmmaker. In zijn foto’s spelen mensen een belangrijk rol. Een recent project van Cees is de tentoonstelling Document Nederland van het Rijksmuseum. Hiervoor wordt ieder jaar een Nederlandse fotograaf gevraagd om een actueel maatschappelijk onderwerp centraal te stellen. Carel koos voor het vastleggen van het onderwijs in Rotterdam.

Over Puntkomma

Puntkomma is een tijdschrift over kunst en cultuur in Rotterdam en beschrijft en analyseert culturele verschijnselen in de stad op een positief-kritische manier. De gratis krant is ook in gedrukte vorm te vinden bij tientallen adressen in de stad. Evers + de Gier is vanaf het begin betrokken bij de Puntkomma en verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van de gedrukte versie. De laatste editie stond geheel in het teken van de wederopbouw van Rotterdam. ‘Wellicht ingegeven door de successen die Rotterdam de afgelopen periode heeft geboekt, wordt in toenemende mate gediscussieerd over het vraagstuk wat nu kenmerkend is voor de stad en zijn inwoners. […] Waardoor is Rotterdam geworden wat het nu is?’.

Benieuwd naar deze editie? Kom langs voor een kopje koffie op onze studio, kun je meteen een exemplaar meenemen!

www.carelvanhees.nl

Ferry de Gier


06 305 535 64

Eerdere stories